Takaisin Reseptit ja ruokavaliovinkit FODMAP FODMAP Low FODMAP -resepti: Gluteenittomat letut hedelmäsalaatilla Tämä Low FODMAP -ruokaohje on ehdoton kesäsuosikkimme! Gluteenittomat letut kera kesäisen hedelmäsalaatin. Voiko olla parempaa? Tällä ohjeella valmistat yhden annoksen. Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: Ainesosat Gluteenittomat letut 2 munaa2 dl kauramaitoa (myös muu maito käy)1 rkl HUSK kuitujauhetta1-2 hyppysellistä suolaa1 ripaus vaniljajauhetta Kookosöljyä tai voita paistamiseen Mansikoita1 appelsiini Muutama mintunlehti Tee näin: Sekoita munat, maito, kuitujauhe, suola ja vaniljajauhe kulhossa ja anna turvota hetken. Sulata voi/kookosöljy ja paista letut keskilämmöllä, kunnes ne ovat pinnasta kauniin värisiä. Noudata varovaisuutta lettuja kääntäessä. Paloittele mansikat ja appelsiini, hienonna minttu ja sekoita ne yhteen kulhossa. Tarjoile vastapaistetut letut hedelmäsalaatin kanssa. Reseptin on luonut: Magiskmat Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: