Takaisin Reseptit ja ruokavaliovinkit FODMAP FODMAP Low FODMAP -päivällinen: Lohi ja uunivihannekset Tämä Low FODMAP -päivällinen maistuu juuri siltä miltä pitääkin! Herkullinen FODMAP -päivällinen koostuu lohesta, tagliatellesta ja fetatuorejuustosta – parempaa makuyhdistelmää saa hakea! Tällä ohjeella valmistat 4 annosta. Kokkaa ja nauti! Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: Ainesosat Lohi 4 kpl lohifileitä tai useampi, riippuen ruokahalusta1 loraus soijakastiketta1 lime Suolaa ja pippuriaRipaus chilihiutaleita Kasvikset 2 munakoisoa2 punaista paprikaa Keltainen paprika Oliiviöljyä Merisuolaa Mustapippuria Fetatuorejuusto 1 purkki laktoositonta creme fraichea1 paketti fetajuustoa Tee näin: Kuumenna uuni 175 asteeseen Siivuta munakoiso ja paprika, ja laita ne uunivuokaan. Ripottele päälle hieman merisuolaa ja oliiviöljyä. Laita vuoka uuniin. Kääntele vihanneksia silloin tällöin. Vihanneksien tulee olla pehmeitä koostumukseltaan ja kauniin värisiä. Vihanneksien valmistuminen kestää noin 45 minuuttia uunista riippuen. Aseta lohifileet vuokaan ja kaada päälle soijakastike, puristettu lime. Mausta pippurilla ja suolalla sekä chilihiutaleilla. Laita lohifileet hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Murenna fetajuusto ja sekoita se creme fraichen, Husk-kuitujauheen, mustapippurin, suolan ja yrttien kanssa. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan Sillä välin, kun pasta valmistuu, voit paistaa lohen pannulla. Paista lohta, kunnes se on täysin kypsä ja saanut pintaansa kauniin värin. Tarjoile uunivihannekset lohella, tagliatellepastalla, feta tuorejuustolla ja ripottele hieman yrttejä päälle. Ruokaohje laadittu yhdessä @Magiskmat.nu – Johanna Håkanssonin kanssa Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: