Takaisin Reseptit ja ruokavaliovinkit Gluteeniton ruoka Gluteeniton ruoka Runsaskuituinen tuorepuuro Gluteenittoman, runsaskuituisen tuorepuuron resepti Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: Vinkit: Lue lisää HUSK® Tasapainoa vatsalle Classic Lue lisää Ainesosat Illalla ennen: 60 g gluteenittomia kaurahiutaleita2 tl HUSK® Classic jauhetta2 tl hampun siemeniä1/2 tl vaniljajauhetta1 hyppysellinen kanelia1 hyppysellinen kardemummaa1 hyppysellinen suolaa2 dl omenamehua Aamulla jälkeen: 2 dl rasvatonta jugurttia2 tl kaakaonibbsejä10 vadelmaa tai mustikkaa Kahdelle hengelle Tuorepuuro on edellisiltana valmistettava seuraavan päivän terveellinen aamupala – viimeistelet sen aamukahvi poristessa pannulla. Vaihtele täytteitä, koristeita ja marjoja rajattomasti ja nauti herkullinen puuro vaikkapa matkalla töihin. Edellisenä iltana: Sekoita kaurahiutaleet, hampunsiemenet, mausteet, HUSK® jauhe ja omenamehu suljettavaan rasiaan ja anna seistä jääkaapissa yön yli. Aamulla: Sekoita puuroon rasvatonta jugurttia ja koristele se kaakaonibbseillä ja marjoilla ennen tarjoilua. Lähetä kaverille: Lähetä Tallenna: Tulosta: